Gezonde leefstijl en Enterosgel

Bij een gezonde leefstijl hoort regelmatig ontgiften.
Het menselijk lichaam verdedigt zichzelf tegen ziekten en ziekmakende bacterien. Dit doet het op een natuurlijk manier met behulp van ons immuunsysteem. Onze natuurlijke weerstand wordt zwakker door voortdurende aanvallen vanuit onze omgeving op ons lichaam.Ook het verouderingsproces tast ons immuunsysteem aan. Hierdoor kan een chronische stapeling van gifstoffen onstaan bij onvoldoende mogelijkheid te ontgiften. Zeker wanneer je regelmatig bloot staat aan directe omgevingsgevaren. ( vervuilde omgeving, uitlaatgassen, verf, pesticiden, enz). Dit leidt tot het langzaam "vollopen" van onze cellen met schadelijke stoffen. Deze cellen verliezen daardoor de natuurlijke mogelijkheid zich volledig te herstellen.

Preventie en Enterosgel

Preventief Enterosgel inzetten verminderd de opname van giftige stoffen tijdens de spijsvertering  en spaart het immuunsysteem in zijn werking. Daardoor ontlast het tevens alle ontgiftigingsorganen (lever, nieren, longen en huid).Antibiotica en Enterosgel

Antibiotica of een veranderd dieet kunnen leiden tot een geirriteerde maag of darm. Hierbij onstaat de kans op langdurige diarree wat het lichaam uitdroogt en een verzwakt lichaam of immuunsysteem tot gevolg kan hebben. Enterosgel helpt hier diarree te stoppen. Enterosgel kan ook tegelijkertijd met antibiotica ingenomen worden ter voorkoming van diarree. Enterosgel is opgebouwd uit een veilig natuurlijk silicium. Het poreuze oppervlak van Enterosgel bindt uitsluitend "onvriendelijke" stoffen. Het heeft geen invloed op onze mineralen en vitaminen in de darm.


Eerste hulp: Enterosgel

Enterosgel is veilig inzetbaar als 1e hulp middel bij alle maag- en darm stoornissen.
Door het gebruik van de ontgiftende werking van Enterosgel ondersteunt u het immuunsysteem (weerstand) en het spijsverteringssysteem.

Het mag daarom niet in uw huisapotheek ontbreken.